МАТЕМАТИКАНИ ЎҚИТИШДА МАСАЛАВИЙ ЁНДАШУВ МЕТОДИКАСИ - Одилов Хасанбой Қобилжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада математикани ўқитишда масалавий ёндашув методикаси ёритиб берилган. Шу билан бирга масалалар тизимини тайёрлаш учун зарур бўладиган методик тамойиллар хамда мисоллар келтирилган.