DEVIANT XULQ-ATVORLI BOLALAR BUGUNGI KUNNING ENG DOLZARB MUAMMOSI SIFATIDA - Xakimova Sarvinoz Sharifjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mazkur maqola deviant xulq-atvorli bolalarning ruhiy holatlariga pedagogik usul va medodlar orqali yordam ko’rsatis, bundan tashqari deviant xulq-atvor shakllarining o’ziga xos sabablari va pedagogik, ruhiy profilaktikasi yoritib berilgan.