SHAN’ARAQTA PERZENT TA’RBIYASININ’ O’ZINE TA’N O’ZGESHELIKLERI - Davlatov Diyor Dilshodovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Usi maqalamda perzent'arbiyasi, ko'p balali shan'arqa ananin' o'z waziypasin a'melge asiriwi, ja'ne ul perzenttin' ta'rbiyasining' qiyinlig'i ha'm ja'miyetlik ja'rdemdi ku'sheytiw cherkov. aytilgan. Sunday aq xaliq awizeki a'debiy do'retpelerinde inson ta'rbiyasiga ta'siri haqida gapirib o'tilgan.