PEDAGOGIK JARAYONLARNI AMALGA OSHIRISHDA AXBOROT- KOMMUNIKATSION TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI ANDIJON DAVLAT UNIVERSITETI - Arabbayev Arobidin Xusnidinovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada pedagogik jarayonlarni amalga oshirishda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘rni, AKT sohasidagi o‘qituvchilarning kasbiy kompetensiyasi va zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda o‘quv jarayonini tashkil etish samaradorligi tahlil qilinadi.