MEVALI BOG’LARDA KOMSTOK QURTI (PSEUDOCOCCUS COMSTOKI KUW) QARSHI KARANTIN TADBIRLARINI ISHLAB CHIQISH (ANDIJON VILOYATI SHAROITIDA) - Arzibayeva Sevara Bahromjon qizi; Bektemirov Samandar O'lmasbek o'g'li; Xayitbekova Muhlisa Mirkomiljon qizi; Isroilova Muhlisa Abdusalimjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Andijon viloyatida sharoitida olmaning karantin zararkunandasi (Pseudococcus Comstoki Kuw) dan himoya qilish uchun mavsumda ishlov o’tkazish, karantin tadbirlarini belgilash muddatlariga tayangan holda tizimda 35-40% xosildorlik saqlab qolish imkonini berdi.