PEDAGOGIKA PANININ’ AHMIYETI HAM BALANININ’ QABILETIN RAWAJLANDIRIWDA MEKTEPGE SHEKEMGI BILIMLENDIRIW SISTEMASININ’ ROLI - Erejepov Maxsud; Kazaxbaeva Mexriban Jamalatdin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotaciya: Pedagogika paninin' ahmiyeti,bilim sipati,balanin qabiletin-qizigiwshiligin arttiriwda mektepke shekemgi bilimlendiriw sistemasinin ahmiyeti haqqinda.