FIZIKA FANINI O’QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Atajanova Gulzar Kazakbaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda ko'plab yangi pedagogik texnologiyalar mavjud. "Ilg'or ta'lim texnologiyasi" yoki ixtirochilik muammolarini hal qilish nazariyasi (IMHQN), global axborot hamjamiyatida ta'lim texnologiyasi (GAHTT), hamkorlikda pedagogika yoki "hamkorlikda o'rganish" (HO’), badiiy pedagogika, axborot- kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) samarali pedagogik texnologiyalarga misollar.