ELEKTRON JADVALNING VAZIFALARI VA IMKONIYATLARI - Zokirov Nurmatjon Nu’monjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada elektron jadvalning vazifalari va imkoniyatlari excel va word dasturlari xususida bayon etilgan.