TADBIRKORLIK FAOLIYATI - Yuldashev Jamshid Nabijonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tadbirkorlik tushunchasi va uning faoliyati hamda tadbirkorlik bilan shug’ullanish prinsiplari to’g’risida fikr yuritilgan