“ABULFAYZXON” DRAMASINING BADIIY TASVIR VOSITALARI USTIDA ISHLASH - Zakirova Maqsuda Atayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Har bir asarning badiiy qimmatini oshirishda badiiy tasvir vositalarining o`rni beqiyosdir. Ushbu maqolada “Abulfayzxon” dramasidagi badiiy tasvir vositalari tahlili yoritib berilgan.