SIFATLI TAʼLIM - TARAQQIYOT POYDEVORI - Sobirova Azizaxon Maribjon qizi; Nuriza Jigitali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada davlatimizni har tomonlama rivojlantirishda taʼlim- tarbiyaning tutgan oʻrni haqida batafsil yoritilgan.