TEXNOLOGIYА DАRSLАRIDА TАBIIY MАTERIАLLАRDАN SUVENIRLАR YАSАSH TEXNOLOGIYАSI - N. Toshpo’lаtovа; R.Jiyаnqulovа (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnotаtsiyа: Mаqolаdа texnologiyа dаrslаridа tаbiiy mаteriаllаrdаn foydаlаnib suvenir tаyyorlаsh texnologiyаsi yoritilgаn, tаbiiy mаteriаllаrni qo’llаsh orqаli buyumlаrni tаyyorlаsh usullаri hаqidа mаlumot berilаdi.