MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNI TABIAT BILAN TANISHTIRISH - Yuldoshova Mehriniso Ochildiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha ta‘lim muassasa tarbiyalanuvchilari borliq va unga tutash hodisalar va tabiatni sevishga qaratilgan holatlarni ko‗rish mumkin. Bola tarbiyasida tabiatning o‗z o‗rni borligi va undan oqilona foydalanishni tushuntirish zarurligi alohida to‗xtalib o‗tilgan.