O‘SMIRLIK DAVRINING O‘ZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jigitali Qizi Nuriza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻsmirlik davrida yuzaga keladigan oʻzgarishlar va psixologik muammolar haqida maʼlumot berilgan.