TA’LIM TIZIMI. TA’LIMDA SOG`LOM RAQOBAT MUHITINI SHAKLLANTIRISHNING O`ZIGA XOS JIHATLARI - Xalikova Sanobar Amirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi va unda sog`lom raqobat muhitini shakllantirishning o`ziga xos jihatlari va ustvor vazifalari ko`rsatib o`tilgan. Xorijiy mamlakatlar tizimi haqida fikr yuritilgan. Nafaqat o`quvchilar balki o`qituvchilar orasida ham so`glom raqobat muhitini shakllantirish va rag`batlantirish bugungi kun ta’lim tizimida amalga oshirilishi kerak bo`lgan birlamchi vazifalardan ekanligi aytib o`tilgan.