SHAXSDA SUITSID XOLATINING KELIB CHIQISHI VA UNING PSIXOLOGIK MEXANIZMALARI - Axmedov Davlatbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada suitsidga moyilligi bo`lgan shaxslarda uning kelib chiqishining psixologik mexanizmlari va sabablari talqin qilingan.