TA’LIMDA MOBIL ILOVALARNING O‘RNI - Bekimmetova Durdona Ikromjon qizi; Frunzayeva Dilfuza Axmad qizi; Abdusharipov Bekdiyor Olloyor o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada mobil ilovalarning ijtimoiy hayotda, shuningdek ta’lim tizimidagi beqiyos o‘rni haqida so‘z yuritiladi. Bugungi kun har qanday masalaning yechimi mobil qurilma yordamida hal qilinayotgan bir davr hisoblanadi. Hozirda hech bir soha yo‘qki unda mobil qurilma, internet foydalanilmaydigan. Har bir sohaga chuqur kirib borayotga yangi texnologiyalar, insoniyat taraqqiyotiga o‘zining bemisl ulushini qo‘shmoqda.