LINUX OS NI O’RGATUVCHI MOBIL ILOVA - Bekimmetova Durdona Ikromjon qizi; Frunzayeva Dilfuza Axmad qizi; Yusupova Osuda Sardorbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada “Linux OS” ni o’rganayotgan talabalar uchun o’quv qo’llanmani elektronlashtiribgina qolmay, uni yagona bitta dastur ko’rinishiga keltirish va mavzularni ppt formatidagi slayd, slayd ochuvchi dasturlar yuklashdan ozod qilish va darsliklarni osongina o’qib o’rganish imkoniyatini yaratishni maqsad qilib oluvchi mobil ilova haqida so’z yuritiladi. Ushbu ilovaning e’tiborli jihati shundaki, o’quvchilar bilimlarini yanada mustahkamlashga, ularni o’z ustida ko’proq ishlashga ko’maklashadi.