“SHAHARDAGI TADBIRLAR” MOBIL ILOVASI - Bekimmetova Durdona Ikromjon qizi; Frunzayeva Dilfuza Axmad qizi; Rajapboyeva Sumbul Bahrom qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada shaharda o’tkazilayotgan tadbirlar haqida xabar beruvchi mobil ilova haqida so’z yuritiladi. Bu mobil ilova tadbirlar haqida xabar beribgina qolmay balki, uning o’tkazilish joyi hamda vaqtini aniqlashga yordam beradi. Mobil ilovalar bizning kundalik hayotimizni yanada osonlashtiradi.