FUTBOL O’YINIDA TO’P BILAN HARAKAT QILISH TEXNIKASI VA TAKTIKASINI ISHLAB CHIQISH ASOSLARI - Muminov Feruz Ilxomovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada futbol o'yinida to'p otish texnikasi va taktikasi asoslari amaliyotchilar uchun muhim bo'lib, amaliyotda keng qo'llanilishi kerak, shuningdek, sportchilarni o'zaro ta'sir tamoyillarini o'rgatish jarayonining ijtimoiy va biologik jihatlari. shishish tezligi o'rtasida muhokama qilinadi.