O‘ZBEK TILIDA SO‘Z-YUKLAMALARNING SEMANTIK-STILISTIK XUSUSIYATLARI - Rustamova Iqbol Aktamovna; R.R.Sayfullayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada o‘zbek tilida mavjud bo‘lgan faqat, axir, hatto, xuddi kabi so‘z yuklamalarining matn tarkibida kelganda turli semantik-stilistik ma’nolarni ifodalashi hamda bu yuklamalar bilan ma’nodosh bo‘lib kela oladigan so‘zlar misollar yordamida yoritilgan.