O’ZBEK MILLIY DRAMATURGIYASINING SHAKLLANISHI - Fotima Ismoilova Izzat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek milliy dramaturgiyasining qanday yuzaga kelgani, kimlar unda o’z faoliyatini olib borgani hamda qanday olib borgani haqida hikoya qilinadi.