“KINO SAN’ATI VA UNING RIVOJLANISHI” - Taslimboyev Azizbek; Umidaxon Boltaboyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: maqolada bizning milliy kino san’atimiz va dunyo kino san’ati haqida juda ham qiziqarli ma’lumotlarga boy voqealar yoritilgan. Kino san’atining rivojlanishi, uning ustuvor tomonlari ham aytib o’tilgan