“KINO OLAMI” - Taslimboyev Azizbek; Umidaxon Boltaboyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: bu maqolda kino olamining qisqacha tarixi haqida juda ham qiziqarlima’lumotlar va kino san’atining tarixiy shaxslari haqida ham qiziqarli ma’lumotlar yeg’ilgan