СУҒУРТА ФАОЛИЯТИДА БИЗНЕС ЖАРАЁНЛАРИНИ БОШҚАРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ҳазратов Шоҳруҳ Бахтиёрович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада Ўзбекистон миллий суғурта бозорининг ҳозирги ҳолати, бозорнинг ривожланганлик даражасини белгиловчи муҳим статистик кўрсаткичлар асосида таҳлил қилинган, мазкур кўрсаткичлар бўйича хорижий мамлакатлар суғурта бозорлари билан таққосланган ва шу асосда хулосалар қилиниб, бозорнинг ривожланиши билан боғлиқ муаммолар ва уларнинг ечимлари тўғрисида фикр юритилган.