SHOH VA SHOIR - Sayfiyeva Bogʻdagul Umirjon qizi; N.J.Yarashova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Boburning mumtoz shoir, buyuk podshoh, nazariyotchi, adabiyotshunos,fiqh, tilshunos, san`atshunos,etnograf, hayvonot va nabodot olamining bilimdoni sifatida faoliyati, qilgan ishlari va donishmandlarning fikri haqida ma`lumotlar jamlangan.