POLARIZATSIYA TEKISLIGINING MAGNIT AYLANISH MEXANIZMI - Saidjon Zokir o’g’li Xamroqulov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada magnit maydon tas’irida polyarizatsiya tekisligini aylanish mexanizmi va uni hisoblash tenglamalari keltirilgan. Bu tenglamalar asosida Verde doimiysining ifodasi keltirib chiqarilgan.