KICHIK YOSHDAGI BOLALARNING QIZIQARLI MATNLARDA GNESOLOGIK XUSUSIYATLARI - Mamarasulova Xurriyat Madaminovna; Yuldasheva Dilafruz Maxamadaliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta`lim yoshdagi bolalarda uchraydigan nutq nuqsonlarini bartaraf etish, nutq kamchiliklarini sabablarini o`rganish, nutqidagi muammolarni bartaraf etish uchun mashqlar va sabablarini o`rganish haqida ma`lumotlar beib o`tamiz.