MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA MILLIY QADRIYATLARNING AXAMIYATI - Esonova Fotima (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalashda milliy qadriyatning o’rni, sharqona tarbiya va uni bolaga singdirish va uning o’rni ahamiyati berilgan.