MUTAFAKKIR OLIMLARNING MATEMATIKA DARSLARINI O`QITISHDA TUTGAN O`RNI - Orolov Jamshid Mengishevich; Yomģirov Ihlosbek Aliboy ògli; Yahshiyev Nu'mon Asatillayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Matematika darsi samaradorligini oshirishda tarixiy, ilmiy- pedagogik merosimiz keng imkoniyatga ega. Mazkur maqolda matematika darslarida O’rta Osiyolik olimlar ijodidan foydalanishga doir tavsiyalar berilgan.