CHET TILINI O‘QITISHDA ESHITISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH - O. Ikromjonova; M. Kosimova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Chet tilini o‘qitishda tinglab tushunish muhim ahamiyat kasb etadi. Chet tilini asosan muloqot maqsadida ishlatar ekanmiz, tinglash va javob qaytarish uning muhim bo‘lagidir. Ushbu maqolada tinglab tushunish ko‘nikmasining chet tilini o‘rganishda ahamiyati tahlil qilinadi va til o‘rgatish uchun ishlatiladigan tinglashga asoslangan interaktiv usullar taklif etiladi.