O’ZBEK KOMPOZITORI MUHAMMAD ATAJANOV HAYOTI VA IJODI - Sultonov Dostonbek; Zunnunov Rovshanbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Maqolada zamonaviy O’zbek kompazitori va pianinochisi Muhhammad Atajanovni hayot yo’li qilgan ishlari va yozgan asarlari haqida malumot berilgan. Ularni tahlil qilib, muallif iste’dodli kompazitorning ishlarini, yozgan asarlarini badiiy qiymatini ochib beradi.