BOSHLANG’ICH SINFLARDA O‘NLI KASRLAR USTIDA ARIFMETIK AMALLAR BAJARISHNI O’RGATISH METODIKASI - Davlatova Munisa Aminovna; Norjigitova Mohira O'tkir Qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda o‘nli kasrlar va boshlang’ich sinflarda o‘nli kasrlar ustida arifmetik amallar bajarishni o’rgatish metodikasi hamda ularga doir misollar, masalalar haqida ma’lumot berilgan