БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА “ОНА ТИЛИ ВА ЎҚИШ САВОДХОНЛИГИ” ҲАМДА “ТАСВИРИЙ САНЪАТ” ЎҚУВ ФАНЛАРИНИ ИНТЕГРАЦИОН ЎҚИТИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Зухра Умарова; Сабина Нормахматова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: мақолада бошланғич синфларда “Она тили ва ўқиш саводхонлиги” ҳамда “тасвирий санъат” ўқув фанларини интеграцион ўқитиш технологияси ёритилган.