FURQAT ASARLARINING 1975-YIL VA 1980-YILGI NASHRI - Abdullayeva Durdona Rustamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Furqat asarlari nashrlaridagi tafovutlar va o`xshash jihatlar haqida ma’lumotlar berilgan..