O‘QUVCHILARNING MATN YARATISH KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISHGA YO‘NALTIRILGAN INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Xrojiddinova Muattar Mansurovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada ta'limda kommunikativ texnologiyalar orqali nutq o‘stirish va amaldagi natijalari haqida fikr yuritilgan.