ZAMONAVIY PEDAGOGIK METODLARDAN FOYDALANIB O‘ZBEK TILINI O‘QITISH MASALALARI - Odilova Dilnoza Abduhamidovna; Umarova Zilola Abdulazizovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolda o‘quvchilarga imlo qoidalarini o‘rgatish, xususan, kakografiya yo‘li, ya’ni maqsadli ravishda xatolarga yo‘l qo‘yilgan matnni o‘quvchilarga tuzatish usuli haqida fikr yuritilgan.