MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBARLIK QILISH VA TASHKIL ETISH MASALALARI - Kasimova Shahlo Bahromovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik qilish va tashkil etishning yo`llari va usullari yoritilgan. Shuningdek maqolada, maktabgachata’lim tashkilotidagi bolalarning har tomonlama rivojlanishi, ularni sog‘lom qilib tarbiyalash masalalari haqida ham ayrim fikr-mulohazalar yuritilgan.