ХАЛҚ МИЛЛИЙ ЎЙИНЛАРИ БАРКАМОЛ АВЛОД ТАРБИЯСИНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ СИФАТИДА - Фатуллаева Муаззам Азимовна; Эргашев Миршод Тохир ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада миллий ва ҳаракатли ўйинларнинг ўсиб келаётган ёш авлод тарбиясидаги тутган ўрни келтирилиб ўтилган.