TURIZMDA OILAVIY SAYOHAT QILUVCHILAR UCHUN QULAYLIKLAR YARATISH - Ergasheva Nozima Sherzod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada oilaviy sayohat uyishtirganda yosh farzandi bor ota-onalar duch keladigan muammolar ko’rib chiqilgan va bu muammolarga yechim izlab, zaruriy sharoitlar yaratish kerakligi aytib o’tilgan.