MUSIQIY QOBILIYATLAR RIVOJLANISHINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Raxmonberdiyeva Surayyo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada qobiliyat musiqiy faoliyat uchun eng muhim bo‘lgan xususiyatlardan biri ekanligi va bu qobiliyatni rivojlantirish uchun o‘qituvchi har bir bolani doimiy ravishda individual tarzda sinchklab o‘rganib borishi, ulardagi qobiliyatlarni aniqlab, turli usul va vositalarni qo‘llab ish tutishi lozim. O‘quvchida avvalo o‘z – o‘ziga ishonch hissini tarbiyalash, uni rag‘batlantirish orqali qobiliyatni rivojlanishi haqida so‘z boradi