KADRLARNI MALAKASNI OSHIRISHDA FASILITATORNING O’RNI - Alisher Abduraimovich Uzoqov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Bojxona instituti Qayta tayyorlash va malaka oshirish fakultetida tashkil etilayotgan malaka oshirish kurslarida tahsil oladigan tinglovchilarga bilim berish sifatini oshirishda fasilitator tomonidan amalga oshiriladiga vazifalar masalalari ochib berilgan.