O’ZBEK TILI SO’ZLASHUVIDA ISHLATILADIGAN PARAZIT SO’ZLARLAR - Ro'zimova M.Q.; Yunusova S. A. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek tili so'zlashuvida ishlatiladigan parazit so'zlarlar haqida ma'lumotlar berilgan.