O’ZBEKISTONDA OMMAVIY TURIZMNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - MO'MINOVA BARNOXON NOZIM QIZI; ODILOVA G.K. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda ommaviy turizmning barqarorlashuvida yuzaga keladigan afzalliklar va kamchiliklar ko’rib chiqilgan.