KATTA HAJMLI MA`LUMOTLARNI QAYTA ISHLASHDA QO`LLANILAYOTGAN TEXNOLOGIYALAR: NOSQL, MAPREDUCE, HADOOP, ERP, SAP NOSQL TEXNOLOGIYASI - Israil Tojimamatov; Mo'minov Mirkomil; Rahmonov Xurshidbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Abstrakt. Ushbu maqolada katta hajmli ma'lumotlarni qayta ishlashda qo'llanilayotgan texnologiyalar haqida ma'lumotlar keltirilgan.