BIG DATANING TURLI SOHALARDA QO‘LLANILISHI - Israil Tojimamatov; Mo‘minov Mirkomil; Sultonov Saidmurod (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Abstrakt. Ushbu maqolada big dataning turli sohalarda qo‘llanilishi haqida ma'lumotlar keltirilgan.