KATTA HAJMLI MA’LUMOTLAR AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Israil Tojimamatov; Abdurahmonov Doniyorbek; G‘aniqo‘ziyev Baxodir (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Abstrakt. Ushbu maqolada katta hajmli ma’lumotlar afzalliklari va kamchiliklari haqida ma'lumotlar keltirilgan.