SURXONIMNING O’G’LONI - Qurbonov Dilshodbek Norxidir o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Mualif ushbu maqolada surxondaryoning mashhur yozuvchisi Shukur Xolmirzayev ijodi va uning asarlaridagi yurt ishqi, yurt sevgisi haqida va asarlarida san‘at va adabyot g‘oyalar haqida so‘z boradi.