JAHON TA’LIMI AMALIYOTIDA QO‘LLANILAYOTGAN ASOSIY O‘QITISH TEXNOLOGIYALARI VA METODLARI - Narzullayeva Nilufar Habibjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ta`lim-tarbiya tizimini tubdan isloh qilish, uni zamon talablari darajasiga ko`tarish, kelajak uchun barkamol avlodni tarbiyalash ishlari Davlat siyosatining ustivor yo`nalishiga aylandi.