INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNALOGIYALAR ASOSIDA LOYIXALASH USULLARI - Do’smatova Musavvar Shuhratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalar asosida loyixalash va ulardan ta'limda samarali, bosqichma-bosqich foydalanish, pedagogik texnologiyalarning ta'lim va tarbiya jarayonidagi ahamiyati haqida fikrlar yuritilgan.